A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ ВІДЗНАЧИЛИ СТИПЕНДІЯМИ КРАСНОПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 28.04.2020 16:10
Кількість переглядів: 959

Питання виховання обдарованої особистості сьогодні є невід'ємною частиною нашого життя, нагальною потребою сучасного етапу розвитку людства, від вирішення якої певною мірою залежить і подальший розвиток нашої цивілізації. Саме тому, розвиток творчих здібностей людини набуває особливої актуальності, потребує якісно нового підходу до освіти на основі інтеграції зусиль учених, педагогів, громадськості. Ми  живемо в історичний час -  час дуже багатьох викликів, але й нових можливостей, які особливо поєднуються з прагненням молодих людей знайти своє місце в житті, розвиватись, творити добро, підкорювати нові вершини.

Підтримка талановитого підростаючого покоління – один із напрямків діяльності Краснопільської селищної ради та її голови Юрія Яремчука, який опікується тими, хто небайдужий до знань, творчості, спорту, хто робить перший крок в науці, спорті чи іншій сфері діяльності.

Цьогоріч іменні стипендії від Краснопільського селищного голови отримали 15 учнів  8-10 класів закладів загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради, серед них відмінники навчання, активісти учнівського самоврядування, лідери спортивних та інтелектуальних змагань обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

- Приємно, що у нас такі талановиті учні. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб підтримувати обдарованих дітей, адже це дає їм не лише визнання та впевненість у завтрашньому дні, а й поштовх до майбутніх перемог. Дякую педагогам і батькам за такі обдарування. Бажаю усім успіхів у навчанні та здійснення мрій та бажань, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь