A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 21.07.2020 15:52
Кількість переглядів: 559

21 липня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 6 питань порядку денного.

З метою формування потреби та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виконавчий комітет селищної ради прийняв рішення «Про комісію Краснопільської селищної ради з питань формування потреби та використання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».

Крім того, під час засідання було заслухано та прийнято питання «Про розгляд звіту про виконання бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року». Бюджет селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік затверджено по доходах у сумі 126 521,2 тис. гривень. Фактично за звітний період до бюджету надійшло 74 180,6 тис. гривень, з них до загального фонду – 73 239,1 тис. гривень (58,5 відсотка до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 941,5 тис. гривень (70,8 відсотка).

Під час розгляду даного питання Юрій Яремчук висловив слова подяки сумлінним платникам податків, завдяки яким громада може вирішувати ряд проблемних питань щодо розвитку Краснопільської ОТГ.

Також було надано дозвіл на встановлення та підключення камер вуличного відеоспостереження в смт Краснопілля, дозвіл на видалення зелених насаджень та надано дозвіл КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» не передачу службового автомобіля на баланс КНП «Краснопільська лікарня».

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь