A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЧЕРГОВЕ ПОПОВНЕННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ СУЧАСНИМИ ЗАСОБАМИ НАВЧАННЯ

Дата: 19.11.2020 21:43
Кількість переглядів: 434

Ефективній організації освітнього процесу та створенню умов безпечної життєдіяльності його учасників в значній мірі сприяє стан матеріально-технічної бази закладу. На сьогоднішній день продовжується поповнення закладів освіти Краснопільської селищної ради сучасними засобами навчання. За ініціативи Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука та начальника відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариси Дерев’янченко для Краснопільської гімназії було придбано проектор, екрани проекційні, ламінатор для кабінетів суспільно-гуманітарних та природничо-математичних дисциплін.

Спільно з директором гімназії Сергієм Зінченко посадовці обговорили перспективи розвитку закладу та проблемні питання. Вони щиро подякували колективу за те, що освітяни змогли створити сприятливе середовище для навчання та розвитку дітей.

– Маємо спільними зусиллями створювати належні умови забезпечення якісного освітнього процесу в закладах громади, - наголосив Юрій Яремчук.

На даний час на території гімназії завершено нове будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту та встановлено вуличні тренажери. З метою якісного проведення занять з фізичної культури, впровадження спорту у повсякдення життя учнів, зміцнення їх здоров’я придбано комплекти м’ячів волейбольних та баскетбольних, ракетки тенісні та інший спортивний інвентар.

«Цінуємо ваше розуміння наших шкільних проблем та сподіваємося на подальшу співпрацю», – висловилася президент учнівського самоврядування гімназії Анастасія Завгородня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь