A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ ГІД З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 22.02.2021 09:44
Кількість переглядів: 1834

Міністерством цифрової трансформації України запроваджено Гід з державних послуг, який розміщується на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг «Портал Дія» та доступний за посиланням:

https://guide.diia.gov.ua/.

 

Гід з державних послуг – це єдиний офіційний ресурс, який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Портал містить повну та достовірну інформацію щодо понад 1500 послуг – про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів.

Послуги розподілені за 17 категоріями за сферами суспільного життя: громадянство та міграція; будівництво та нерухомість; соціальний захист; транспорт; сільське господарство тощо. Найпопулярніші категорії, які відвідують українці: транспорт; соціальних захист; шрмадянство та міграція.

Також послуги можна знайти за 36 життєвими подіями чи ситуаціями, які створено для громадян та бізнесу. Найпопулярніші життєві події: я планую змінити місце проживання; я хочу отримати паспортні послуги; я планую придбати житло.

Крім того, на вебпорталі державних послуг працює зворотний зв’язок. Якщо користувач не знайшов інформацію про послугу чи виявив помилку в наявній інформації, можна скористатися зворотним зв’язком, який дасть змогу виявити проблемні напрямки та покращити сервіс.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь