A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОЛІМПІАДНИЙ МАРАФОН 2018 РОКУ

Дата: 22.01.2018 23:26
Кількість переглядів: 877

Головна мета, яка раніше визначалася як формування основ всебічно і гармонійно розвиненої особистості, виховання людей, що володіють основами наук, Краснопільською селищною радою бачиться в тому, щоб зробити акцентування на виховання особистості активної, творчої, яка усвідомлює глобальні проблеми людства, готової посильно брати участь у їх вирішенні. Зараз необхідні люди, які мислять не шаблонно, які вміють шукати нові шляхи вирішення запропонованих завдань, знаходити вихід з проблемної ситуації.

13-15 січня 2018 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

В олімпіаді взяло участь 57 учнів 9-11 класів, із них 35 хлопців та 22 дівчини. За перемогу змагалися представники  районів та міст Сумської області.

Олімпіада складалася з трьох турів:

  • практичної роботи (учасникам олімпіади було запропоновано виготовити виріб із визначеного набору матеріалів, дівчат – фартух за власними розмірами з нагрудником і кишенею та кухонний набір, для хлопців – підставка для ґаджетів та свічник);
  • теоретичного туру (учасникам було запропоновано дати відповіді на тестові запитання);
  • творчої роботи (захисту проекту) – під час захисту проекту учасники представляли домашні роботи, презентували їх та відповідали на запитання членів журі щодо процесу виготовлення, особливостей конструкції, підбору конструкційних матеріалів. Теми проектів: для хлопців 9 класу – «Брелок до ключів», дівчат 9 класу – «Капкейки», хлопців 11 класу – «Корпус для флешки», дівчат 11 класу – «Бабусині пиріжки».

Команду Краснопільської селищної ради на ІІІ етапі олімпіади з трудового навчання представляли два учні Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, учениця 9 класу Мигаль Валерія стала переможцем  І, виборовши  диплом ІІІ ступеня (учитель Корнієнко Оксана Іванівна).

Вітаємо!!!

Краснопільщині є ким пишатися, є потужний потенціал обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь