A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Дата: 05.09.2017 08:32
Кількість переглядів: 2092

Привітати учнів Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст., яка до речі саме з першого вересня набула статус опорної школи Краснопільської ОТГ, із Днем знань завітали голова обласної ради Володимир Токар, голова Краснопільської селищної ради об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та генеральний директор ТОВ «Михайлівські вогнетриви» Світлана Швець.

 

ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом першого дзвоника. Перше вересня – це особливе свято, оскільки воно приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми гостинно відчиняються двері шкіл.

Привітати учнів Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст., яка до речі саме з першого вересня набула статус опорної школи Краснопільської ОТГ, із Днем знань завітали голова обласної ради Володимир Токар, голова Краснопільської селищної ради об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та генеральний директор ТОВ «Михайлівські вогнетриви» Світлана Швець.

Першим аби привітали учнів та педагогів з початком нового навчального року до слова було запрошено директора школи Анатолія Яремчука.

Під час свого виступу керівник громади Юрій Яремчук зазначив, що Перше вересня – це день, із якого починається незвіданий, цікавий і водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

- Головне наше завдання як влади створювати належні умови навчання для учнів та комфортне середовище роботи вчителям. Краснопільська школа визначена опорним закладом громади, на базі якої впроваджуватиметься пілотний проект нового державного стандарту в рамках освітньої реформи «Нова українська школа». Все це робиться для того, щоб наші учні здобували якісні знання, були конкурентно спроможними у всьому науковому просторі України та за її межами, - зазначив під час свого виступу Юрій Яремчук.

Володимир Токар, окрім привітань та побажань, подарував школі акустичну систему для комп’ютерного класу.

Усі присутні згадали хвилиною мовчання загиблих у зоні АТО, серед них і свого земляка, випускника школи Олександра Шкурка. Батьки першокласників вручили вчителям короваї. А завершилося свято, звісно ж, першим дзвоником.

Далі посадовці оглянули навчальний заклад, зокрема побували в оновлених класних та ігрових кімнатах початкової ланки школи. Тут придбано  нові ергономічні парти, інтерактивний комплекс з маркерною дошкою тощо.

- З вересня місяця поточного року розпочинається пілотне впровадження нового державного стандарту загальної початкової освіти. До дослідно-експериментальної роботи з теми «Реалізація інтегрованого підходу в початковій освіті в контексті Концепції Нової української школи» протягом 2017-2020 навчальних років залучено 4 загальноосвітні навчальні заклади Сумської області серед яких і наша Краснопільська загальноосвітня школа. Саме в рамках реалізації даного проекту придбано відповідне обладнання, - відмітив Юрій Яремчук.

Також в цей день гості свята завітали на перший урок одинадцятикласників, який проходив під символічною назвою «Україна – європейська держава». Під час спілкування з учнями вони побажали молодому поколінню гарно навчатися та здобути в подальшому високих досягнень, гідно представляти Краснопільщину на конкурсах і змаганнях обласних та всеукраїнських рівнях.

Перший дзвоник – добра шкільна традиція та чудове свято, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь