A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн на відкриття та розвиток бізнесу

6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”. Про це повідомляє Сумська ОВА.

15:28 18.03.2024

Бюджетні дотації за утримання великої рогатої худоби, кіз та овець будуть відновлені у 2024 році

Відповідно до листа – роз’яснення Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації  у 2024 році передбачено проведення виплати спеціальна бюджетна дотація за приріст поголів’я корів власного відтворення (далі - дотація за приріст корів надається на безповоротній основі суб’єктам господарювання, які є юридичними, фізичними особами-підприємцями, фізичними особами і власниками корів, за кожну наявну прирощену корову власного відтворення, на яку збільшено основне стадо на 1 липня поточного року порівняно з наявним поголів’ям корів станом на 1 січня поточного року, розмірі до 10 000 гривень на одну голову, але не більше 500 000 гривень одному одержувачу.

21:14 17.03.2024

17 березня – День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. В 2024 році День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення припадає на 17 березня.

12:58 15.03.2024

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ!!!

Краснопільська селищна рада повідомляє, що у зв'язку зі збільшенням інтенсивності ворожих обстрілів зі сторони країни-агресора та в цілях дотримання правил безпеки, для збереження здоров'я та життя працівників та населення, з 13 по 15 березня 2024 року включно, Краснопільська селищна рада та інші структурні підрозділи Краснопільської селищної ради будуть вести свою роботу ДИСТАНЦІЙНО!! Телефон для довідок 0990398633.

18:08 12.03.2024

StopCrime: повідомляйте про небезпеку для дітей в інтернеті

Відсьогодні в Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі – StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime

09:01 10.03.2024

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Відповідно до законодавства особи, які вимушені покинути місце постійного проживання та евакуюються через небезпеку, мають право на встановлення статусу внутрішньо переміщеної особи.

09:06 07.03.2024

Бути обізнаним платником податків та володіти інформацією щодо можливих каналів комунікації з податківцями на місцях є критично важливим, особливо в умовах воєнного часу

Платники податків є важливими суб'єктами податкових відносин. Вони забезпечують наповнення бюджету, який є джерелом фінансування державних програм та видатків. Тому важливо, щоб платники податків були обізнаними завжди і в мирні часи, а в умовах війни важливість поінформованості платників податків важко переоцінити. Знання можливих каналів комунікації з податковою службою особливо  в регіонах має вирішальне значення для оперативного та точного вирішення їхніх податкових питань. Сьогодні через переміщення людей, руйнування інфраструктури та інші фактори платникам податків може бути важко отримати необхідну інформацію або виконати необхідні дії.

09:36 05.03.2024

ЗМІНИТИ НЕ МОЖНА ЗАЛИШИТИ: ЯК ВИПРАВИТИ ПОМИЛКУ В АКТІ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ

Внесення змін до офіційних документів – досить розповсюджена практика. Причин на це може бути безліч. Про особливості внесення змін саме до актових записів цивільного стану інформує Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

10:33 01.03.2024

Міндовкілля запустило застосунок ЕкоЗагроза

ЕкоЗагроза – це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міндовкілля, завдяки якому кожен зможе дізнатись достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані. Наприклад, якщо телеграм-канали лякають радіаційним забрудненням – перевірити, чи радіація зараз в нормі. Горять ліси неподалік – подивитися актуальні дані про якість повітря.

13:53 27.02.2024

В Управлінні Північно-східного офісу Держаудитслужби в Сумській області діє телефонна «гаряча лінія»

В Управлінні Північно-східного офісу Держаудитслужби в Сумській області діє телефонна «гаряча лінія» за номером (0542) 22-15-43, на яку громадяни можуть звертатися зі скаргами, заявами чи пропозиціями з питань можливих порушень чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підприємствами, установами та організаціями. Також, прийом звернень здійснюється за номерами телефонної «гарячої лінії»: Державної аудиторської служби України (044) 452-80-30 (м. Київ); Північно-східного офісу Держаудитслужби (057) 725-86-24 (м. Харків). Прийом дзвінків на телефонну «гарячу лінію» проводиться протягом робочого дня (крім вихідних і святкових днів)».

13:41 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь