Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Спека та відключення світла. Як уберегтись від харчового отруєння.

Спека та відключення світла. Як уберегтись від харчового отруєння.

 Через підступні атаки ворога на енергогенеруючі підприємства нашої держави українці вимушені певний час обходитися без світла. Відключення електрики впливає на неможливість дотримання температурного режиму, зокрема у холодильниках. Водночас тривале перебування продуктів без належного температурного режиму здатне призвести до їхнього псування та, як наслідок, спричинити важкі харчові отруєння. У літню пору це може стати додатковим фактором і причиною виникнення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь. З метою попередження їх виникнення Держпродспоживслужба рекомендує дотримуватись простих, але важливих правил:

15:53 26.07.2024

РОЗПОДІЛ ГАЗУ – РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ СОТЕНЬ ФАХІВЦІВ

РОЗПОДІЛ ГАЗУ – РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ СОТЕНЬ ФАХІВЦІВ

Переоцінити значимість роботи підприємств критичної інфраструктури сьогодні важко. Тим паче – на прикордонні. Сумська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» («ГАЗМЕРЕЖІ») –  одна з компаній, яка тримає енергетичну стабільність сумського регіону. І єдина компанія на Сумщині, яка має ліцензію на розподіл газу населенню, бюджетним установам і організаціям та іншим споживачам області.

14:11 19.07.2024

Громадська Організація “Група Активної Реабілітації” інформує

Громадська Організація “Група Активної Реабілітації” інформує

ГО  “Група  Активної  Реабілітації” працює  для того, щоб  люди,  які отримали  ураження  спинного  мозку,  могли  якомога  швидше  повернутися  до  максимально незалежного й вільного життя, почуватися гідно та користуватися своїми правами й свободами нарівні  з   усіма.

13:53 19.07.2024

БЕЗБАР’ЄРНИЙ СЛОВНИК: БЕЗДОМНА ЛЮДИНА/ОСОБА

БЕЗБАР’ЄРНИЙ СЛОВНИК: БЕЗДОМНА ЛЮДИНА/ОСОБА

Російськомовна абревіатура «бомж» з роками набула негативного та образливого відтінку. Водночас і «безхатько»/«безхатченко» звучить так, ніби людина ніколи не жила у приміщенні, не мала роботи, сім’ї, ніби це той спосіб життя, який її влаштовує. В цих словах можна простежити своєрідну легковажність, що не стосується ситуації, коли людина опинилась без даху над головою через обставини, які від неї не залежали.

10:46 08.07.2024

Оголошено IV конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Оголошено IV конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

МКІП, Мінінфраструктури, Нацсоцслужба та Секретаріат Кабінету Міністрів України у партнерстві з громадськими організаціями “ІСАР “Єднання”, “Український незалежний центр політичних досліджень” (УНЦПД), “Центр демократії та верховенства права” (ЦЕДЕМ) та Глобальним договором ООН в Україні у межах проекту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії “Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці”.

11:43 05.07.2024

До уваги населення Краснопільської громади, підприємців, установ, організацій, підприємств усіх форм власності

До уваги населення Краснопільської громади, підприємців, установ, організацій, підприємств усіх форм власності

Чому важливо економити електроенергію під час війни Об’єкти енергетичної інфраструктури України уже тривалий час перебувають під цілеспрямованою атакою ворога. Внаслідок завданих ударів, з ладу виведено значну частину генеруючих установок, які забезпечують виробництво електроенергії. В таких умовах енергосистема не може функціонувати стабільно, як це було раніше, до війни. 

11:24 05.07.2024

Про програму допомоги сільським родинам

Про програму допомоги сільським родинам

Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) було оголошено конкурс у межах програми допомоги сільським родинам Сумської області, які належать до одного із трьох напрямів виробництва, зокрема молочне скотарство, аквакультура, бджільництво. Фінансування зазначеної програми здійснюється за рахунок коштів Фонду відновлення українських громад. Перелік родин, що можуть приймати участь у відборі зазначено у презентаційних матеріалах. Подати заявки на участь можна за кожним з трьох напрямків через: Асоціацію виробників молока, Сумський національний аграрний університет, ГО «Фундація жінок пасічниць». Учасники програми матимуть можливість пройти серію освітніх тренінгів для розвитку свого господарства від кращих фахівців ринку. По завершенню тренінгів, ті, хто покажуть найкращі результати під час перевірки знань, зможуть отримати грошову допомогу у розмірі 40,5 тис. грн. на відновлення господарської діяльності та розвиток виробництва. Кінцевий термін подачі заявок до 31.07.2024. Презентаційні матеріали щодо зазначеної програми додаються.

11:51 03.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь