A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ПЕРЕХОДИТЬ НА СВІТЛОДІОДНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Дата: 29.12.2017 09:26
Кількість переглядів: 1463

Вуличне освітлення – не просто окраса вечірнього краєвиду населеного пункту, а й безпека транспортного руху, профілактика хуліганства, комфорт для кожного, хто змушений долати маршрути у темряві. Донедавна освітлення вулиць залишалося проблемним питанням жителів населених пунктів Краснопільщини. Це стосується і заміни ламп, встановлення додаткових ліхтарів тощо.

Так, протягом останніх місяців на території Краснопільської громади проводились відповідні роботи щодо відновлення та розширення мережі вуличного освітлення.

Зокрема, 75 LED-ліхтарів було встановлено в центральній частині селища Краснопілля та по вулицям Вокзальній, Сумській, Мезенівській і частині вулиці Перемоги. Крім того, по вулично в Краснопіллі та інших населених пунктах об'єднаної громади було замінено близько 170 ламп на нові. Відновлено вуличне освітлення по селам Ясенок, Веселе та Мозкове, розширено мережу - в с. Угроїди, с. Осоївка.

- Робота в цьому напрямку буде продовжуватись і надалі. Вже в наступному році передбачається реконструкцію вуличного освітлення в селищі Краснопілля по вул. Механізаторів, Слави, Перемоги, Павлова, Чехова, пров. Жаботинського та ряду інших. Розширюватиметься мережа вуличного освітлення також і по Хмелівському, Угроїдському, Самотоївському старостинських округах, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь