A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 12.04.2018 10:03
Кількість переглядів: 1255

11 квітня в конференц-залі відділу освіти Краснопільської селищної ради відбулась колегія відділу освіти, яку очолила начальник відділу  освіти Лариса Дерев’янченко та нарада з керівниками закладів освіти за участю Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука.

Під час роботи колегії  розглядалися питання про стан організації роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності в закладах освіти Краснопільської селищної ради; про стан організації харчування в закладах дошкільної освіти та дошкільних групах навчально-виховних комплексів Краснопільської селищної ради. З доповідями виступили головні спеціалісти відділу освіти Аліна Мостова та Ірина Гургура. За результатами засідання колегії були прийняті відповідні рішення.

На нараді керівників закладів освіти ключовими були питанням про оптимальні підходи щодо облаштування нового освітнього середовища в початковій школі з вересня 2018 року та проведення державної підсумкової атестації учнів початкової, середньої та старшої ланки. Щодо питання фінансування галузі освіти Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук зазначив, що відповідні кошти будуть виділені та придбане необхідне обладнання для облаштування робочого місця вчителя, меблі тощо. В ході конструктивної бесіди було висвітлено ряд інших проблем, які турбують керівників шкіл. Це зокрема питання енергозбереження та утеплення освітніх закладів, стимулювання вчителів та учнів, які беруть участь у різного роду конкурсах, змаганнях та предметних олімпіадах.

На часі активне обговорення викликали питання результатів проведення пробного незалежного оцінювання, вимоги до атестаційних робіт для проведення державної підсумкової атестації про які доповідали завідувач методичного кабінету відділу освіти Віра Бесараб та методист Раїса Прилєпа.

Також розглядалися питання щодо дотримання законодавства при звільненні та призначенні працівників закладів освіти, оформлення записів до трудових книжок працівників, завершення опалювального сезону, підготовка до оздоровчо-відпочинкової компанії у 2018 році.

У нараді взяли участь представники Краснопільського районного відділення ПАТ «Національна акціонерна страхова компанія «Оранта»» Світлана Кошлач та Краснопільської районної філії Сумського обласного центру зайнятості Наталія Петрова, які звернули увагу на питаннях страхування учасників освітнього процесу, профорієнтації учнів 8-11 класів та навчання кочегарів твердопаливних котелень.

За результатами наради керівникам закладів освіти дано доручення щодо поліпшення організаційної роботи щодо завершення навчального року та підготовки до оздоровчо-відпочинкової компанії, забезпечення пожежної безпеки та охорони праці у закладах, виконання нового Закону України «Про освіту».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь