A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-НАРАДА СЕРЕД ОСВІТЯН

Дата: 20.04.2018 10:24
Кількість переглядів: 937

18 квітня 2018 року на базі методичного кабінету відділу освіти Краснопільської селищної ради відбувся семінар-нарада  на тему «Підготовка та проведення ДПА з математики в 2018 році. Роль «Математичної школи» в якісній підготовці учнів до ЗНО», в якому взяли участь учителі математики 9  класів.

Розпочала нараду методист з математики відділу освіти Краснопільської селищної ради Олена Горова, яка акцентувала увагу присутніх на важливості підготовки учнів 9 класів до державної підсумкової атестації з математики та наголосила на організаційно-методичних аспектах її проведення в 2018 році.

Поділилася власним досвідом роботи навчання Людмила Волобуєва, учитель математики Краснопільської гімназії щодо підвищення рівня зацікавленості учнів до вивчення математики, звернула увагу на роль суб’єкт-суб’єктних відносин при організації освітнього процесу на уроці та проаналізувала деякі ефективні форми й  методи роботи з учнями для покращення мотивації до вивчення предмета.

Учасниками семінару розглянуто й обговорено нормативні документи та методичні рекомендації щодо організації проведення ДПА з математики в 2018 році: визначилися зі збірниками, які доцільно використовувати при підготовці завдань для державної підсумкової атестації з математики, рівень складності завдань, методику проведення державної підсумкової атестації та перевірки робіт учнів. Семінар пройшов плідно та ефективно, всі учасники отримали відповіді на питання, які регламентували роботу вчителів під час організації та проведення державної підсумкової атестації з математики у 9 класі.

,Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь