A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2017 08:06
Кількість переглядів: 959

Шановні співвітчизники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди головних національних свят - Дня Державного Прапора та Дня незалежності України! Синьо-жовтий стяг над нашою землею – це  втілення віковічної мрії наших звитяжних предків про свободу і незалежність, славу і відродження України. Він увібрав у себе наше прагнення до заможної, сильної, по-справжньому української України. День незалежності України – це свято, яке передає дух патріотизму та гордості за свою націю, горде національне свято, яке знаменує єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

У наші дні, коли День Незалежності набув справжнього значення і став правдивим святом для всіх патріотів України, благородні воїни знову захищають суверенітет і незалежність рідної землі, відстоюючи її територіальну цілісність і доводячи всьому світу свою незламність.

Звертаюся до всіх громадян Краснопільщини – успіх України та рідного краю залежить від кожного з нас, він зростатиме з нашою працею, єдністю і взаємною підтримкою. В ці нелегкі часи немає місця для байдужості, ми особисто є творцями свого майбутнього.

Тож вітаю вас з Днем Незалежності та Днем Державного Прапора України! Нехай ці свята додадуть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я нашої Батьківщини. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Від щирого серця зичу Вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, сили і наснаги в усіх ваших справах.

 

Краснопільський селищний голова                                      Ю.А. Яремчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь