A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО У ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 27.08.2017 14:28
Кількість переглядів: 1330

У День незалежності до Осоївки завітало ще одне свято – футбольне, адже на місцевому спортивно-розважальному комплексі "Оріон" відбувся фінальний матч розіграшу Кубка району між ФК «Рясне» та ФК «Вікторія» (Великий Бобрик).

Поле у відмінному стані, для вболівальників – куліш, шашлики, торгові точки. Тож навіть ті, хто не мав найменшого уявлення, що відбувалося на полі, цікаво провели час, а ті, хто добре розуміється на футболі, після пару порцій куліша, ставали супер-експертами в усіх навколо футбольних питаннях.

Ще одна цікава деталь - навіть попри зливу була організована текстова онлайн трансляція на сайті «Футбольна Краснопільщина» для тих, хто не зміг потрапити в Осоївку. Тож від імені вболівальників щиро вдячні голові Федерації футболу Краснопільщини Анатолію Прилєпі, ТОВ «Хвиля» в особі його директора, палкого любителя футболу Василю Змислі, старості с. Осоївка Олександру Бондарю, адміністратору сайту «Футбольна Краснопільщина» Віктору Змислі та всім тим, хто доклав зусиль для проведення фіналу.

А тепер щодо самого матчу. У дебюті цілковитою перевагою заволоділи рясняни, і якщо говорити коментаторськими «штампами» - гол назрівав, і перше взяття воріт «Вікторії» сталося на 15-й хвилині, коли після прострілу вдало зіграв головою Артем Стобцов. Він же став автором другого голу наприкінці першого тайму, і знову Артем вдало зіграв головою.

А ось по перерві вже «Вікторія» кинулась вперед. Після однієї з атак ворота ФК «Рясне» врятувала стійка, але вже за кілька хвилин Антон Кончаков один гол відіграв. Інтрига ожила, але зрівняти рахунок у «Вікторії» часу не вистачило, хоч моменти для цього були. Під завісу матчу гравців обох команд вже не щадили один одного, як наслідок арбітр показав п’ять жовтих і одну червону картку.

Тож 2:1 – Кубок поїхав до Рясного. Медалі, пам’ятні вимпели з рук голови Краснопільської ОТГ Юрія Яремчука і голови районної ради Віталія Савоненка, голови Федерації футболу Краснопільщини Анатолія Прилєпи, старости с. Осоївка Олександра Бондаря отримали обидві команди.

Кращих гравців команди визнано Артема Столбцова (ФК «Рясне» та Антона Кончакова («Вікторія»).

Інф. "Перемоги"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь