A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

«ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

Дата: 16.04.2018 16:31
Кількість переглядів: 851

З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною, яке так потребує нашого з вами об’єднання зусиль. Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота населених пунктів – оцінка діяльності як місцевої влади так і громадськості. Це – показник рівня участі всієї громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населених пунктів. 

Рішенням виконавчого комітету селищної ради від 21.03.2018 р. №  16 «Про стан роботи по забезпеченню благоустрою, санітарного стану населених пунктів селищної ради» затверджено заходи з благоустрою населених пунктів Краснопільської селищної ради, згідно з якими з 26 березня по 04 травня на території населених пунктів Краснопільської селищної ради проводиться  акція «За чисте довкілля». Просимо всіх керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців, голів фермерських господарств та товариств, громадські організації, мешканців громади долучитися до вказаної акції та забезпечити приведення будинків, споруд, приміщень, об’єктів торгівлі та інших об’єктів соціально-культурного призначення, присадибних ділянок та закріплених територій у належний санітарний стан.

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» до повноважень селищних рад у сфері благоустрою населених пунктів належить затвердження Правил благоустрою територій. На виконання цієї вимоги Закону рішенням Краснопільської селищної ради від 28.04.2011 року було затверджено Правила благоустрою, чистоти та порядку утримання території Краснопільської селищної ради.

Нагадуємо, що згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн. – 1360 грн.), на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн. – 1700 грн.).

Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на загальній, прилеглій та дворовій території; розпалювання багаття, спалювання сміття, листя, гілок та відходів виробництва; стоянка транспортних засобів на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів, об’яв; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об’єктів рослинного карантину, забур’яненість; виконання робіт з благоустрою території селищної ради без затверджених проектів на виконання земельних робіт та відповідного дозволу, виданого Краснопільською селищною радою; відсутність урн для сміття; незадовільний зовнішній вигляд та технічна несправність постійних і тимчасових огорож, парканів, газонних огорож, тощо.

Тому, просимо Вас, шановні громадяни, приватні підприємці, керівники підприємств, установ та організацій селищної ради, по новому поглянути на питання благоустрою тих прилеглих територій, за які Ви несете відповідальність і дотримуватись Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь