A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

До нових зустрічей, Кіндер-сюрприз!

Дата: 30.05.2018 17:40
Кількість переглядів: 1092

24 травня 2018 року у святковій залі Центру дитячої та юнацької творчості зібралися  хлопчики і дівчатка – вихованці школи раннього творчого розвитку «Кіндер-сюрприз», їх батьки та  гості.

Для дітей, які не йдуть до школи, – це  свято закінчення навчального року, а для дітей 6 років – випускний вечір, закінчення навчання в школі.

Зі сцени прозвучали вірші, пісні на українській  та англійській мовах. Маленькі  вихованці виконували танці,  демонстрували вміння розважатися  з однолітками  і  батьками. Під час навчання у  школі раннього  розвитку  діти  відкрили для себе країну англійської мови, навчилися малювати, фантазувати і бачити різнобарвність фарб оточуючого світу, танцювати, співати, слухати та розуміти  музику, спілкуватися.

Незабаром  діти підуть  до школи, збагачені знаннями  та впевненіші у своїх силах. Педагоги закладу  сподіваються, що школа і гімназія  радо приймуть дітлахів, адже рівень їх підготовки достатній. Це дає можливість майбутнім школярам легко адаптуватися до шкільного життя.
Заступник директора ЦДЮТ Янкова О.Л. привітала всіх присутніх зі святом, подякувала батькам за порозуміння та плідну співпрацю.

На згадку про навчання в школі раннього розвитку малюки отримали грамоти про успішне засвоєння програми.
 А Центр дитячої  та юнацької творчості  і  наступного навчального  року чекає на малечу у групах школи раннього творчого розвитку «Кіндер-сюрприз».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь