A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

День захисту дітей у краснопільській ОТГ

Дата: 01.06.2018 23:39
Кількість переглядів: 946

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб усі діти росли щасливими, здоровими та радісними, гарно вчилися, займалися улюбленою справою.

Розпочалося святкування Дня захисту дітей футбольним турніром «Футбол на Краснопільщині починається з тебе» для учнів 1-4 класів. Із 6 представлених команд перемогу здобула команда юних футболістів Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце – за командою Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ – місце відправилось до скарбнички Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій від гри, спілкування та нагороджені солодкими призами та грамотами Краснопільського селищного голови.

Неабиякого задоволення принесла спартакіада «Малюк» для вихованців закладів дошкільної освіти Краснопільської селищної ради. Серед малюків визначали найспритніших хлопчиків та дівчаток у бігові, метанні м’яча та стрибках. Малечу вітали начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко та методист відділу освіти Наталія Кузіна. Змагальний дух вирував на дитячому майданчику, діти намагались показати всі свої спортивні навички. Підтримували дітлахів вихователі та батьки. Найспритніші вихованці Краснопільських закладів дошкільної освіти №1 «Малятко», №2 «Колосок», №3 «Дзвіночок» та Краснопільської філії Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів отримали заохочувальні призи, грамоти та медалі Краснопільського селищного голови.

Центральна площа селища цього дня майоріла малюнками учнів 1-4 класів на тему «Намалюй те, що любиш». Фантазія учасників не мала меж: улюблені герої мультфільмів, мир та злагода в Україні, рідні батьки, улюблені друзі, улюблені іграшки оживали на асфальті у різноманітті кольорів. Дуже важко було членам журі визначити переможців та призерів, проте найкращими визнано роботи учнів Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Протягом дня всіх дітей Краснопільщини розважали клоуни-аніматори, які провели безліч конкурсів з дітьми. У великому залі Палацу культури всі бажаючі мали змогу переглянути мультфільми. Весело цього дня було і дорослим, і малим. 

«Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя, а безпека та благополуччя дитини - стратегічними завданнями. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це мають відповідати дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов'язків влади»,- впевнений Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук з ініціативи якого було організовано свято. 

Уся програма була направлена на те, щоб діти максимально відчули турботу дорослих про них, мали чудовий настрій та щирі посмішки!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь