A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Повідомлення

Дата: 25.06.2018 15:55
Кількість переглядів: 725

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету міністрів України №555 від 25 травня 2011 р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Краснопільська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення проекту детального плану території центральної частини смт Угроїди.

Метою розробки даного проекту є визначення умов і обмежень використання території для містобудівних потреб, їх функціонального призначення у межах визначених зон, план «червоних» ліній у графічній формі та пояснювальній записці, розміщення амбулаторії на 3-4 робочих місця.

Замовником проекту є Краснопільська селищна рада, розробником- ТОВ «Містопроект-С»;

З проектом детального плану території можна ознайомитись на сайті Краснопільської селищної ради (громади) з 20.06.2018 по 20.07.2018.

Посадовою особою , відповідальною за організацію розгляду пропозицій є  начальник відділу загальної, організаційно-кадрової роботи, зв’язків з громадськістю та юридичного забезпечення Краснопільської селищної ради.

Пропозиції до проекту мають право подавати:

  • Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації;
  • Юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території , щодо якої розроблено даний проект;
  • Власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект зонування;
  • Представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • Народні депутати України, депутати місцевих рад;

Пропозиції, подані особами, не визначеними цим переліком, або подані після встановленого цим повідомленням строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства , будівельних норм, державних стандартів і правил.

Пропозиції надавати до Угроїдського старостинського округу, тел. 0509479518 та відділу земельних відносин Краснопільської селищної ради особисто, тел..7-52-28, або тел. 0972320001.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь