Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВИШКІЛ «ДЖУРА-ПРИКОРДОННИК 2018»

Дата: 28.08.2018 10:51
Кількість переглядів: 1385

З 12.08-18.08.2018 року у місті Великі Мости на Львівщині відбувся Всеукраїнський вишкіл «Джура-Прикордонник 2018». Захід проводився за участі Міністерства молоді та спорту, Державної прикордонної служби України, Львівської обласної державної адміністрації, громадських активістів, дитячих та молодіжних організації.

Метою вишколу є підготовка громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Джура-Прикордонник», спрямований на активне залучення молоді до національно-патріотичного та спортивного виховання, формуванню високих моральних цінностей, громадської свідомості, збереженні звичаїв та традицій українського народу.

У військово-патріотичному проекті брало участь 450 учасників з 52 прикордонних районів 18 областей України. Краснопільську селищну раду представляли учні Самотоївської ЗОШ І – ІІІ ступенів. До складу команди увійшли Афанасьєв Ярослав, Петренко Денис, Усик Костянтин, Гришко Артем, керівник – вчитель фізичної культури   Придатко Микола Григорович.

Протягом десяти днів юні вихованці брали участь у навчальних стрільбах, отримали базові знання із тактики, польової медицини, ознайомилися із роботою кінологічної служби.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь