A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВИШКІЛ «ДЖУРА-ПРИКОРДОННИК 2018»

Дата: 28.08.2018 10:51
Кількість переглядів: 1344

З 12.08-18.08.2018 року у місті Великі Мости на Львівщині відбувся Всеукраїнський вишкіл «Джура-Прикордонник 2018». Захід проводився за участі Міністерства молоді та спорту, Державної прикордонної служби України, Львівської обласної державної адміністрації, громадських активістів, дитячих та молодіжних організації.

Метою вишколу є підготовка громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Джура-Прикордонник», спрямований на активне залучення молоді до національно-патріотичного та спортивного виховання, формуванню високих моральних цінностей, громадської свідомості, збереженні звичаїв та традицій українського народу.

У військово-патріотичному проекті брало участь 450 учасників з 52 прикордонних районів 18 областей України. Краснопільську селищну раду представляли учні Самотоївської ЗОШ І – ІІІ ступенів. До складу команди увійшли Афанасьєв Ярослав, Петренко Денис, Усик Костянтин, Гришко Артем, керівник – вчитель фізичної культури   Придатко Микола Григорович.

Протягом десяти днів юні вихованці брали участь у навчальних стрільбах, отримали базові знання із тактики, польової медицини, ознайомилися із роботою кінологічної служби.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь