Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ПРОЕКТУ «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ У ГРОМАДАХ II»

Дата: 07.09.2018 15:21
Кількість переглядів: 1081

06 вересня 2018 року в м. Київ заступник селищного голови з питань діяльності органів виконавчої ради Василь Лавріненко та головний спеціаліст відділу житлово – комунального господарства, благоустрою та комунальної власності (відповідальний за енергетичний менеджмент в Краснопільській громаді) Олександр Щербак взяли участь в конференції «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту» в рамках співпраці проекту «Енергоефективність у громадах II», що впроваджується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Проект «Енергоефективність у громадах II» націлений на допомогу громадам у запровадженні сталого енергетичного розвитку, зменшенні енерговитрат у громадських будівлях, які фінансуються з бюджету громади, а відповідно і навантаження на місцеві бюджети.

Варто зазначити, що Краснопільська ОТГ в липні місяці, за результатами незалежної оцінки консультантів та представників Проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», була обрана як одна з 30 пілотних об’єднаних територіальних громад в Україні, які будуть брати участь у вищезазначеному проекті з вересня 2018 року по жовтень 2019 року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь