Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук, де були розглянуті поточні питання життєдіяльності громади та окреслені подальші завдання у 2019 році.

Дата: 18.01.2019 15:54
Кількість переглядів: 885

Відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук, де були розглянуті поточні питання життєдіяльності громади та окреслені подальші завдання у 2019 році. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів апарату селищної ради, працівники закладів соціальної сфери та комунальних установ громади.

Серед основних заходів є підготовка до чергової сесії селищної ради, забезпечення належної роботи по розчищенню доріг від снігу, функціонування систем життєзабезпечення громади та закладів соціальної сфери, пошук додаткових джерел наповнення місцевого бюджету.

Окремо було обговорено питання прийняття участі у різних міжнародних проектах та грантах, питання подачі заявок для участі у конкурсі проектів Державного фонду регіонального розвитку.

Крім того, мова йшла про організацію проведення у січні публічних звітів в.о. обов’язки старост перед жителями старостинських округів про проведену роботу у 2018 році.

Селищний голова Юрій Яремчук також наголосив на важливості співпраці та участі селищної ради у навчальних заходах які проводяться Сумським підрозділом Центру розвитку місцевого самоврядування.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь