A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСКА ОТГ ПРОДОВЖУЄ РОЗШИРЮВАТИ МЕРЕЖУ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ

Дата: 28.01.2019 21:33
Кількість переглядів: 1361

Краснопільською селищною радою проводяться роботи щодо виконання програми економічного і соціального розвитку на 2019 рік в частині реконструкції та ремонту вуличного освітлення.

Так, за січень місяць модернізовано та відновлено вуличне освітлення в смт Краснопілля по вул. Московська, вул. Тургенєва, частина вул. Маяковського. Встановлено додаткові світильники в смт Краснопілля по вул. Спасівська, вул. Семеренків, вул. Дорошенка, вул. Шевченка,  пров. Виноградний, в смт Угроїди по вул. 8-го березня, вул. Курганська, вул. Горького, пров. Лікарняний, пров. Сосновий. Дані роботи повністю профінансовані з місцевого бюджету. В поточному році,  враховуючі побажання мешканців громади, планується провести роботи з реконструкції вуличного освітлення в смт Краснопілля по вул. Молодіжна, пров. Лікарняному, пров. Комунальному, пров. Дачний та пров. Козацький, а також низки населених пунктів громади: с. Самотоївка, с. Глибне, с. Чернеччина, с. Лозове.

Шановні мешканці громади, з метою оперативного реагування на проблемні питання щодо роботи вуличного освітлення (реконструкція вуличного освітлення, заміна лам, світильників і т.д.), просимо звертатися до відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності за тел.7-17-30.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь