A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК: «ЗАКЛАДИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ ПОВИННІ МАТИ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ШВИДКІСНОГО ІНТЕРНЕТУ»

Дата: 07.02.2019 17:05
Кількість переглядів: 922

У Краснопільській ОТГ триває підключення Інтернет послуг до соціально значущих місць громади: медичних закладів, шкіл, будинків культури тощо.

- Із початком медичної та освітньої реформ зокрема, перед нами постало завдання підключення усіх без виключення закладів громади до мережі Інтернет, адже, до прикладу, одним з ключових положень медичної реформи є введення Національної електронної системи охорони здоров’я "eHealth", електронного обліку пацієнтів та впровадження телемедицини, - зазначив Юрій Яремчук.

Важко також уявити без високошвидкісного Інтернету навчальний процес, де все сьогодні заклади освіти оснащуються новітніми гаджетами та мультимедійним обладнанням, що значно підвищує якість надання освітніх послуг.

Крім того, доступ до швидкісного Інтернету значно розширює можливість надання адміністративних послуг у сільській місцевості мобільним відділення Центру надання адміністративних послуг селищної ради, що в свою чергу знімає необхідність відвідування ЦНАПу безпосередньо в самому селищі Краснопілля.

На сьогоднішній день підключення до швидкісної мережі Інтернет є майже в усіх закладах соціальної сфери громади, як в центральній садибі, так і в старостинських округах. Наразі триває робота по підключенню установ Чернеччинського старостинського округу.

- Забезпечення соціально значущих місць Інтернетом – норма сьогодення: насамперед це стосується закладів медицини та шкіл. Розвиток інформаційно-комунікаційних технологій у сільській місцевості – це один з пріоритетів державної політики, - наголосив керівник громади.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь