A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НАМ Є КИМ ПИШАТИСЯ

Дата: 14.02.2019 14:07
Кількість переглядів: 1058

В продовж січня-лютого триває ІІІ етап шкільних олімпіад з базових предметів. Краснопільська об’єднана територіальна громада має значну чисельність учасників та високу результативність школярів.

Так, переможну ходу Краснопільчан розпочав учень 10 класу Краснопільської гімназії Артем Боруха, який виборов ІІІ місце з української мови (вчитель – Корнієнко Оксана Іванівна). Продовжила  гарну традицію учениця Чернеччинського НВК Ганна Арєхова, яка здобула ІІІ місце з правознавства (вчитель –  Жаботинська Лариса Валеріївна). На цьому наші учні не зупинялися, учень 11 класу Краснопільської гімназії Віталій Акименко посів ІІ місце з англійської мови (вчитель – Якуба Надія Семенівна). Не аби як порадував і стипендіат голови Сумської обласної державної адміністрації Денис Шляхтун, який здобув ІІ місце з інформаційних технологій (вчитель – Чехунова Любов Василівна) та ІІІ місце з хімії (вчитель – Заболотько Наталія Василівна). Вітаємо наших призерів та пишаємось ними!

Краснопільська селищна рада пишається своїми обдарованими учнями та творчими, наполегливим вчителями, які важкою щоденною працею відкривають дітям дорогу до знань, розкривають таланти та плекають майбутнє Краснопільщини та держави в цілому! Щира вдячність всім причетним до перемог наших призерів обласних етапів олімпіад з базових дисциплін!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь