Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ОТРИМАЄ БІЛЬШЕ МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ

Дата: 04.03.2019 18:26
Кількість переглядів: 982

Виконання Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської ОТГ залежить від багатьох чинників, головним із яких є наявність бюджетних коштів. Звісно, власних надходжень не вистачає, щоб в повній мірі реалізувати всі завдання та ідеї. Тому Краснопільська селищна рада спрямовує максимум зусиль на залучення додаткових коштів, як з державного та обласного бюджетів, так і з різного роду фондів та грантів, з метою вирішення проблем розвитку Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

Так в результаті спільної діяльності Краснопільської громади з керівництвом Сумської обласної ради Володимира Токаря, облдержадміністрації Миколи Клочка були залучені кошти для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку в різних сферах життєдіяльності ОТГ. Зокрема, 1 млн. грн. субвенції з обласного бюджету виділено для зміцнення матеріально-технічної бази та придбання обладнання Краснопільській опорній школі, 350 тис. грн., за умови співфінансування з селищним бюджетом, виділено для виготовлення проектно-кошторисної документації реконструкції очисних споруд в смт Краснопілля та 110 тис. грн. виділено для забезпечення закупівлі послуг з оздоровлення та відпочинку, організації і направлення дітей пільгових категорій до закладів оздоровлення.

Крім того, на даний час тривають перемовини з обласним керівництвом по залученню коштів для покращення дорожньої інфраструктури Краснопільської ОТГ.

- Це досить вагома підтримка для нашої громади. Ми і надалі будемо продовжувати співпрацю з обласним керівництвом, різноманітними фондами та грантовими програмами задля втілення планів та задумів в розбудові Краснопільщини, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь