Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

До уваги суб’єктів господарювання та жителів громади!

Дата: 06.05.2019 14:11
Кількість переглядів: 650

Згідно статті 10 та пункту 12.3 статті 12 Податкового кодексу України законодавчо закріплено право органів місцевого самоврядування приймати рішення про встановлення місцевих податків і зборів. Рішення про встановлення місцевих податків і зборів є нормативно-правовим актом, копії яких надсилаються в електронному вигляді у десятиденний строк з дня прийняття до контролюючого органу, в якому перебувають на обліку платники відповідних місцевих податків та зборів, але не пізніше 1 липня року та офіційно оприлюднюються органом місцевого самоврядування до 15 липня, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та зборів або змін до них (плановий період).

Краснопільською селищною радою розроблено проект рішення «Про встановлення ставок та пільг зі сплати місцевих податків і зборів на 2020 рік» та з метою отримання пропозицій та зауважень оприлюднене на офіційному сайті громади за посиланням: https://krasnopilska-gromada.gov.ua/proekti-rishen-pro-prijnyattya-regulyatornih-aktiv-1532589433.

Прохання всіх зацікавлених осіб ознайомитись з проектом цього рішення і в разі необхідності надати свої зауваження та пропозиції у відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Краснопільської селищної ради за адресою: 42400, смт. Краснопілля, вул.. Мезенівська, 2, тел.. 7-13-77 або на електронну адресу: kras.gromada@ukr.net .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь