A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

І ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата: 31.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 733

31 травня 2019 року у Краснопійльській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвоник. За доброю традицією розділити таку радісну мить зі школярами прийшли Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук та голова районної ради Віталій Савоненко.

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

- Відзначати завершення навчального року – це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Це свято об’єднує  нас і дарує посмішки, гарний настрій та світлі надії. Особливо хочу привітати випускників. Запам’ятайте цей день і щиро подякуйте своїм учителям за все, що вони зробили для вас за довгі роки навчання. Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, місце, де ви знайшли друзів на все життя, де ви вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характери і навчилися відповідальності, - зазначив Юрій Яремчук.

Зі щирими словами побажань селищний голова звернувся до вчителів: «Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення».

Останній дзвінок пролунав кольорами сонця, світла, життя, честі, істини, свободи. Під музику школярі дарували своїм вчителям-наставникам та гостям свята букети квітів. Ще один рік навчання позаду.

Кращі учні були нагородженні похвальними листами, грамотами за перемоги у олімпіадах, спортивних та творчих конкурсах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь