A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 10.06.2019 18:25
Кількість переглядів: 591

Юрій Яремчук провів чергову апаратну нараду, в якій взяли участь начальники, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ Краснопільської селищної ради.

Селищний голова підвів підсумки культурно-масових та спортивних заходів, які проводилися на території об’єднаної громади та окреслив подальші плани роботи на цей тиждень. В ході наради піднімались питання функціонування систем життєзабезпечення громади та закладів соціальної сфери, освіти, культури, охорони здоров’я, проаналізовано стан проведення робіт з благоустрою та підготовку заходів з нагоди днів села Самотоївка та села Осоївка.

Зупинився також керівник громади на поступовому виконанні завдань в рамках Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2019 рік, наголосив на проведенні більш активної роботи щодо пошуку резервів наповнення селищного бюджету і раціональності його використання.

За результатами наради селищним головою Юрієм Яремчуком було дано відповідні доручення та завдання. Зокрема, відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності дано завдання створити робочу групу по вивченню питання цілодобового водопостачання в смт Краснопілля. До комісії запропоновано включити депутатів громади, які представляють інтереси селища, а також в роботі комісії можна приймати участь всім активним громадянам. Мешканці, які бажають долучитися до роботи комісії за додатковою інформацією можуть звертатися до відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Краснопільської селищної ради за адресою: смт Краснопілля, вул. Мезенівська, буд.2, І-й поверх, каб. 5, 7, або за тел. 7-17-30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь