Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРИВІТАННЯ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2019 11:27
Кількість переглядів: 1260

Шановні земляки!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Ці визначні дати започаткували нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення і вже 28 років гуртує український народ у його прагненні до власної державності, свободи і демократії.

Символічно, що напередодні Дня незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження держави. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Здобуття незалежності і суверенітету є найважливішою подією в історії будь-якої країни, будь-якого народу. День Незалежності, без сумніву, – це найвеличніший день і для нашої країни, для молодої української державності. Доля України – це доля всіх нас, хто живе під високим синім українським небом, наполегливо працює на рідній землі заради майбутнього своїх дітей, онуків, майбутнього Батьківщини.

Нехай ці свята додадуть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я Краснопільщини, Сумщини та України. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

 

Краснопільський селищний голова                                Юрій Яремчук

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь