Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільська селищна рада передає на конкурсній основі в оренду

Дата: 06.12.2019 13:10
Кількість переглядів: 691

1. Групу інвентарних об’єктів системи водопостачання, що складається з 5 артезіанських свердловин, 5 башт «Рожновського» та водопровідних мереж на території Чернеччинського старостинського округу (с. Чернеччина, с. Ясенок, с. Мозкове) Краснопільського району, Сумської області. Стартовий розмір орендної плати становить 17325,24грн/міс.

2. Групу інвентарних об’єктів системи водопостачання: артезіанські свердловини (5 одиниць), башти «Рожновського» (4 одиниці), водопровід, розташовані на території смт Угроїди, Краснопільського району, Сумської області. Стартовий розмір орендної плати становить   11156,16 грн/міс.

Оренда плата підлягає коригуванню на індекси інфляції.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи: 1. Лист-заяву (пропозиція) про участь в конкурсі. 2. Відомості про претендента на участь в конкурсі: а) для претендентів, які є юридичними особами: - документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; - завірені копії установчих документів; - завірену копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік; - довідку в довільній формі про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство. б) для претендентів фізичної особи: - копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність; - завірену копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; - завірену копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку. 3. Копію ліцензії у сфері водопостачання. 4. Довідку про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. 5. Довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази. 6. Документи, що містять відомості про наявність у заявника досвіду обслуговування об'єктів в сфері водопостачання.

  Умови конкурсу:

1.Ефективне використання об’єкта оренди за цільовим призначенням.

2.Дотримання вимог щодо експлуатації об’єкта.

3.Утримання об’єкту відповідно до санітарно-екологічних та протипожежних норм, дотримання правил охорони праці.

4.Компенсація переможцем конкурсу витрат, пов’язаних з проведенням незалежної оцінки об’єкта оренди.

Кінцевий термін прийняття пропозицій до 14 січня 2020 року включно. Конкурсні пропозиції надаються у конвертах з написом "На конкурс". За додатковою інформацією щодо конкурсної документації та дати проведення конкурсу звертатися по тел. 7-17-30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь