A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

28 грудня 2019 року відбулася підсумкова розширена апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук

Дата: 30.12.2019 10:32
Кількість переглядів: 1030

У нараді взяли участь в.о. старост, начальники, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ Краснопільської селищної ради.

Селищний голова коротко розповів про обсяг робіт, який було виконано на території громади в різних напрямках діяльності ОТГ, проінформував про основні завдання та напрямки роботи Краснопільської селищної ради у 2020 році. Зокрема, він зауважив, що будуть продовжуватися роботи з благоустрою території громади, реконструкції вуличного освітлення, ремонту доріг комунального і державного значення, водопровідної мережі, розвитку спортивної інфраструктури, продовження поповнення матеріально-технічної бази та облаштування закладів освіти, особливу увагу звернув на дотриманні виконавської дисципліни.

Крім того, Юрій Яремчук проінформував про основні моменти формування адміністративно-територіального устрою країни в рамках продовження реформи децентралізації та зупинився на питаннях функціонування закладів вторинної медичної допомоги в умовах запровадження медичної реформи.

Також присутнім було надано роз’яснення щодо дотримання положень інструкції з діловодства, регламенту виконавчих органів ради тощо. Зокрема, начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олеся Омельченко проінформувала про організацію роботи зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді та звернула увагу на відповідальне ставлення при підготовці відповідей на звернення громадян. Начальник відділу організаційної роботи та документообігу селищної ради Тетяна Лєвшакова доповіла про основні моменти організації документообігу селищній раді, звернула увагу на дотриманні положень Інструкції з діловодства при підготовці листів, проектів рішень. Начальником відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Віталієм Расторгуєвим надано роз’яснення щодо внесення основних змін до Закону України «Про публічні закупівлі». В свою чергу секретар селищної ради Ірина Юхта наголосила на персональній відповідальності кожного при оформленні різного роду документів, відповідей вищим органам влади тощо.

По завершенню наради Юрій Яремчук привітав всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажав міцного здоров’я, миру і затишку, творчої наснаги, реалізації мрій і задумів, поваги колег, рідних та близьких.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь