A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТРЕНІНГОВІ ЗАНЯТТЯ З ВЧИТЕЛЯМИ, ЯКІ НАВЧАТИМУТЬ ПЕРШОКЛАСНИКІВ У 2018-2019 Н.Р.

Дата: 20.02.2018 16:09
Кількість переглядів: 1111

1 вересня 2018 року всі першокласники України прийдуть у Нову українську школу та навчатимуться за новим Державним стандартом початкової освіти. Ключовими особами реформи середньої освіти є вчителі, які мають реалізувати зміни – кожен у власному класі.

З метою підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності  класоводів, підготовки їх до роботи за новими методиками й технологіями 16 та 17 лютого 2018р на базі Краснопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів розпочалися  заняття з вчителями майбутніх першокласників. Учасниками, яких стали вчителі закладів освіти Краснопільської селищної ради та Краснопільської райдержадміністрації.

Заняття проводяться в тренінговій формі, їх проводить тренер Краснопільської ЗОШ І – ІІІ ступенів Терещенко Ніна Артемівна. Вона пройшла навчання при Сумському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти, володіє  сучасними методиками навчання учнів початкових класів, методами організації освітнього середовища на засадах компетентнісного, діяльнісного підходів та принципів «педагогіки партнерства».

Ніна Артемівна акцентувала увагу на  важливості впровадженні Концепції Нової української школи в умовах реформування початкової освіти, наголосила на важливості питання щодо організації та підготовки педагогів початкової освіти  для роботи в умовах української школи шляхом підвищення їх кваліфікації через очні сесії за участю тренерів НУШ, дистанційного навчання через онлайн-курс на освітній платформі EdEra.

До участі в заняттях залучена практичний психолог вищезазначеної школи Дядечко Надія Іванівна, яка допомагала в проведенні занять, створенні сприятливої доброзичливої атмосфери. Шляхом використання різноманітних психологічних вправ вона допомагала виявити очікування учасників тренінгу, актуалізувати знання вчителів про особливості розвитку дітей 6-7 річного віку, особливості їх психічних та пізнавальних процесів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь