Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІД СПРОМОЖНОСТІ ДО РОЗВИТКУ. ТРИВАЄ РОБОТА ПО РОЗРОБЦІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 636

15 квітня 2021 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулося друге засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Краснопільської селищної ради на період до 2027 року.

- Для досягнення ще більших результатів, нам необхідна покрокова стратегія розвитку, над якою громада працює спільно з експертним середовищем, представниками бізнесу, громадськістю, - зазначив на початку зустрічі Юрій Яремчук.

Присутні разом з експертом з питань реформи децентралізації та місцевого самоврядування Олександром Хоруженком говорили про основні положення та розділи майбутньої Стратегії, критерії, яким вона повинна відповідати: інклюзивність, аналітичність, стратегічність, креативність, сучасність, цілісність процесу стратегічного планування та орієнтація на зовнішніх партнерів.

Зокрема, дискутувались стратегічні пріоритети збалансованого розвитку Краснопільської громади, обговорювались ідеї проектів для реалізації в межах стратегії, де невід'ємною частиною формулювання стратегічного бачення розвитку громади, звісно, є проведення SWOT-аналізу. В формі відкритого діалогу присутні опрацьовували сильні та слабкі сторони громади, потенційні загрози та можливості розвитку території.

- Головною метою розроблення Стратегії Краснопільської громади – є формування нового бачення місцевого розвитку громади, створення умов сталого економічного розвитку, об’єднання зусиль задля створення нормальних умов життя для людей, надання якісних адміністративних, освітніх, медичних та інших послуг населенню громади, – резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь