A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА НОВІ КИСНЕВІ КОНЦЕНТРАТОРИ

Дата: 21.10.2021 14:14
Кількість переглядів: 1030

КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Краснопільської селищної ради отримав 9 кисневих концентраторів «БІОМЕД» JAY 10, які були придбані за кошти державного бюджету. Вони потрібні для кисневої підтримки осіб, в яких спостерігається складний перебіг гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Кисневі концентратори є важливою частиною лікування COVID-19 і забезпеченість киснем лікувальних закладів громади може у цьому допомогти.

Це відбулося відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 2021 року №333 «Питання фінансування у 2021 році закупівлі кисневих концентраторів» та рішення Сумської обласної ради від 23.07.2021 року «Про безоплатну передачу майна (кисневих концентраторів) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області та закріплення майна».

Кисневі концентратори необхідні людям, які страждають на різноманітні хронічні захворювання органів дихання. В умовах COVID-19 концентратори потрібні пацієнтам, які мають незначну дихальну недостатність і сімейний лікар з огляду на стан хворого розписує сеанси кисневої терапії. Також це значно покращить якість надання медичної допомоги в амбулаторних умовах пацієнтам, які перехворіли на COVID-19.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь