Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА НА ПЕРІОД ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ ЗАЛИШИТЬСЯ НЕЗМІННОЮ: З 23:00 ДО 4.00

Дата: 11.04.2023 15:06
Кількість переглядів: 1422

Про це повідомив т.в.о. голови Сумської ОВА Тарас Савченко. За його словами, це питання узгоджене з військовими, поліцією, церковним керівництвом, представниками релігійних організацій.

За словами посадовця у святкові дні будуть запроваджені посилені заходи безпеки. Тож просимо віднестись до цього з розумінням. Заплануйте відвідування храмів поза межами комендантської години у світлу пору доби. Це важливо для збереження порядку, спокою та мінімізації загроз населенню.

"Прошу вірян усіх конфесій проявити взаєморозуміння і взаємоповагу, уникати скупчень та будь-яких конфліктних ситуацій. Нехай ці дні пройдуть у мирі та молитві за наших захисників і захисниць, за перемогу України!», - підкреслив Тарас Савченко.

Також наголошуємо керівникам релігійних організацій щодо недопущення (припинення) проведення богослужінь під час оголошення сигналу «Повітряна тривога». Прихожан просимо спрямовувати до найближчих укриттів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь