Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Краснопільської селищної ради

Дата: 17.05.2024 15:02
Кількість переглядів: 138

  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

Виконавчий комітет Краснопільської селищної ради, Сумська область, смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 2, (адміністративне приміщення Краснопільської селищної ради, кабінет заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради).

  1. Підстава для проведення конкурсу

Рішення виконавчого комітету  Краснопільської селищної ради «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Краснопільської селищної ради»  від «08 » травня 2024 року № 115.           

3.     Місце та час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону осіб, де можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів.

3.1.  Місце: 42400, Сумська обл., смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 2, кабінет заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

3.2.  Дата: 20.06.2024 року

3.3.  Час: 10:00

3.4.  Лавріненко Василь Анатолійович – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова конкурсної комісії

3.5.  Лазня Петро Павлович – начальник відділу житлово-комунального господарства, заступник голови конкурсної комісії,

тел. (05459) 7-17-30

4.     Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу.

4.1. Наявність транспортних засобів спеціального призначення для збирання та перевезення відповідного виду побутових відходів.

4.2. Підтримання належного санітарного стану транспортних засобів спеціального призначення для збирання та перевезення побутових відходів.

4.3. Зберігання транспортних засобів спеціального призначення для перевезення побутових відходів.

4.4. Щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів спеціального призначення, виконання регламентних робіт з їх технічного обслуговування та ремонту.

4.5. Щоденний медичний огляд водіїв.

4.6. Наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення побутових відходів.

4.7. Відповідність встановленому організатором конкурсу мінімального рівня екологічних норм транспортних засобів спеціального призначення, що забезпечують перевезення побутових відходів.

4.8. Рік випуску транспортних засобів спеціального призначення, що забезпечують перевезення побутових відходів, встановлений організатором конкурсу як мінімальний граничний.

4.9. Наявність контейнерів певного виду для збирання побутових відходів у кількості, що визначена організатором конкурсу як мінімальна.

 

4.10. Підтримання належного санітарного стану контейнерів для збирання побутових відходів.

4.11. Готовність учасника конкурсу до брендування визначеного організатором конкурсу логотипами спеціального одягу персоналу, транспортних засобів спеціального призначення, контейнерів, що будуть задіяні на об’єкті конкурсу.

4.12. Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.

4.13.    Вартість надання послуг, очікуваний (прогнозний) економічно обґрунтований рівень тарифів на перевезення відходів.

4.14.    Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів.

4.15.    Наявність фінансової спроможності.

4.16.    Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.

5. Предмет конкурсу

5.1 Перелік послуг: послуги з вивезення побутових відходів на території Краснопільської селищної ради, роздільного збору побутових відходів.

5.2. Орієнтовна дата початку здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів – 01.07.2024 року.

6. Характеристика територій, де повинні надаватись послуги з вивезення побутових відходів

Місце надання послуг: територія Краснопільської селищної ради, загальна площа населених пунктів – 7226,3 га.

7. Характеристика об’єктів утворення відходів.

 Багатоквартирні будинки – 137 одиниць, приватні будинки –                         9108 одиниць, підприємства, установи та організації.

8. Характеристика об’єкта утилізації відходів.

Найближчі полігони побутових відходів розташовані за межами                         смт Краснопілля та в  с. Великий Бобрик Сумського району, відстань орієнтовно 3 км і 35 км від смт Краснопілля відповідно.

  9. Документи приймаються до 18.06.2024.

Вимоги до заяви та конкурсної пропозиції передбачені відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів».

 Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв’язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу чи іншими засобами інформаційно-комунікаційних систем.

Додаткова інформація щодо конкурсної документації за телефоном: (05459) 71730.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь