Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

6 червня – День журналіста!

Дата: 06.06.2024 09:12
Кількість переглядів: 91

6 червня в Україні відзначається День журналіста – професійне свято журналістів, кореспондентів і репортерів. Ця професія є не просто вибором працевлаштування, це – стан душі, високе покликання. Журналіст – це дуже відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час. А під час війни багато журналістів ризикують життям, щоб показати світу правду про бойові дії. 

Сьогодні, як ніколи, слово журналіста є голосом правди, яке додає надії і сповнює серця вірою у перемогу добра та справедливості.

З нагоди професійного свята,  щиро вітаємо колектив місцевої газети “Перемога та всіх журналістів, які посвятили своє життя журналістиці.

Ваша праця потрібна і відповідальна. Саме ви професійно та неупереджено на своїх робочих місцях правдиво і об'єктивно творите історію сьогодення, відображаючи сучасність. Професійної наснаги вам, втілення найсміливіших ідей, здійснення перспективних проєктів в ім'я розвитку нашої громади. Міцного здоров’я вам, сімейного благополуччя, невичерпної енергії для втілення творчих знахідок, та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь