Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошено IV конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Дата: 05.07.2024 11:43
Кількість переглядів: 74

МКІП, Мінінфраструктури, Нацсоцслужба та Секретаріат Кабінету Міністрів України у партнерстві з громадськими організаціями “ІСАР “Єднання”, “Український незалежний центр політичних досліджень” (УНЦПД), “Центр демократії та верховенства права” (ЦЕДЕМ) та Глобальним договором ООН в Україні у межах проекту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України” продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії “Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці”.

Цьогоріч у рамках кампанії відбудеться IV конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», покликаний популяризувати успішні приклади співпраці між зазначеними секторами.

Подати заявку на участь у конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, так і органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

 

З детальними умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/Aep8GYIp.

 

Якщо ви маєте власні історії успіху щодо співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнесом у рамках спільних проектів, пропонуємо взяти участь у конкурсі, заповнивши до 5 серпня 2024 року включно форму за посиланням: https://forms.gle/NNweG2Hgcn2EQDw79

 

Кращі історії про спільні проекти (практики співпраці) увійдуть до збірки, що буде розміщена на інформаційних ресурсах партнерів кампанії. 

У випадку виникнення додаткових запитань, можна звернутися до контактної особи – менеджера проектів Центру демократії та верховенства права Володимира Куделі (v.kudelia@cedem.org.ua).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь