A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

МИКОЛА КЛОЧКО ВІДВІДАВ КРАСНОПІЛЬСЬКУ ОТГ

Дата: 20.12.2017 18:37
Кількість переглядів: 848

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО ознайомився із потужностями новоствореної лінії з виготовлення брикетів у Краснопільській ОТГ

Брикети у місцевому господарстві виробляють із соломи та тирси, які є відходами виробництва. Це сприятиме переходу на альтернативні види палива, що наразі активно впроваджуються у громадах і районах Сумщини, аби економно використовувати природний газ та зменшувати його споживання.

У передноворічні дні очільник Сумщини завітав також до Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де зараз здійснюється реконструкція та тепломодернізація приміщення. Він поспілкувався із школярами, поздоровив всіх із наступаючими новорічними святами та вручив придбані за кошти обласного бюджету 46 планшетів, які, за його словами, допоможуть учням здобувати якісні знання. У школі 46 учнів двох перших класів навчаються в рамках пілотного впровадження проекту нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти. Планшети будуть використовуватися для реалізації вимог мовно-літературної, математичної  та інших освітніх галузей.

Голова облдержадміністрації принагідно оглянув, як відбуваються ремонтні роботи у Центрі надання адміністративних послуг Краснопільської селищної ради, кошти на який виділені у тому числі і проектом U-LEAD.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь