A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ З ПРАЦІВНИКАМИ КУЛЬТУРИ

Дата: 13.02.2018 18:38
Кількість переглядів: 948

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук провів нараду з клубними та бібліотечними працівниками об'єднаної громади, на якій було обговорено діяльність закладів культури ОТГ та перспективи їх роботи у 2018 році.

- Для розвитку культури на Краснопільщині зроблено чимало, проте попереду роботи ще більше. Зокрема в цьому році в бюджеті громади передбачені кошти на проведення реконструкції даху Осоївського та Хмелівського будинків культури. Це ті об'єкти які давно потребували ремонту. Також попри деякі складнощі проведення ремонтних робіт опрацьовується питання реконструкції Чернеччинського сільського будинку культури та Краснопільського селищного клубу. Крім того, планується підключення закладів до мережі Інтернет та організація на базі бібліотек інформаційних центрів, - розповів Юрій Яремчук.

Також під час наради були обговорені питання функціонування дозвіллєвих закладів, продовження опалювального періоду, організація та забезпечення участі у різних мистецьких заходах тощо.

- На сьогодні в галузі культури перед нами стоять ряд завдань - це покращення матеріально-технічної бази, продовження тих славних культурних надбань та традицій якими славиться Краснопільщина, а саме головне задоволення культурних потреб всіх жителів громади, приведення їх до сучасних вимог, - наголосив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь