A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 20.12.2017 18:45
Кількість переглядів: 1022

Відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Юрій Яремчук.

Розпочалося засідання із розгляду питання про проект селищного бюджету на 2018 рік, з якого присутніх проінформувала начальник фінансового відділу Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що головними бюджетоутворюючими джерелами наповнення селищного бюджету є податок на доходи фізичних осіб та плата за землю. Бюджет Краснопільської селищної ради на 2018 рік базується на аналізі поточної соціально-економічної ситуації та норм чинного законодавства. Доходну частину по власних та закріплених доходах загального фонду селищного бюджету було обраховано у сумі 60 995,8 тис. грн.. Трансферти з державного бюджету до загального фонду селищного бюджету складуть 47 440,8 тис. грн.

- Ефективне використання коштів є запорукою вирішення проблемних питань життєдіяльності об'єднаної громади, покращення умов проживання її жителів, - наголосив Юрій Яремчук.

Далі з питанням про програму соціально-економічного розвитку селищної ради на 2018 рік виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв, який більш детально розповів про конкретні заходи та завдання роботи Краснопільської ОТГ у 2018 році. Це зокрема: розвиток житлово-комунального господарства, заходи з благоустрою та енергозбереження, реконструкція вуличного освітлення, облаштування скверів та місць відпочинку. Окремими розділами визначено заходи із інвестиційної та грантової діяльності, у сферах культури, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, покращення спортивної інфраструктури.

У ході засідання члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на 2018 рік, розглянули питання про основні напрямки підготовки і завдання цивільного захисту Краснопільської селищної ради на 2018 рік, надали допомогу на поховання.

Крім того, учасники виконкому надали дозвіл на реконструкцію вуличного освітлення по вул. Механізаторів в смт Краснопілля.

За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь