A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення

ПРОВЕДЕНО КОНКУРСИ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ ОЦІНКИ КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ЙОГО ВАРТОСТІСТІ

Відділ управління комунальним майном Краснопільської селищної ради повідомляє, що відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади Краснопільської селищної ради, затвердженого рішенням дванадцятої сесії сьомого скликання від 28.02.2018 № 73,

11:09 28.10.2021

Оголошення на заміщення вакантної посади директора Чернеччинського навчально–виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Краснопільської селищної ради.

Відділ освіти Краснопільської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Чернеччинського навчально–виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Краснопільської селищної ради.

09:22 25.10.2021

Оголошення на заміщення вакантної посади директора Покровської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Краснопільської селищної ради

Відділ освіти Краснопільської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора  Покровської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Краснопільської селищної ради.

09:20 25.10.2021

Оголошення на заміщення вакантної посади директора Тур’янського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Краснопільської селищної ради

Відділ освіти Краснопільської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Тур’янського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Краснопільської селищноїради.

09:16 25.10.2021

Засідання конкурсної комісії на заміщення посад керівників Чернеччинського навчально–виховного комплексу, Покровської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. та Тур'янського НВК

Протокол №1 засідання конкурсної комісії на заміщення посад керівників Чернеччинського навчально–виховного комплексу, Покровської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. та Тур'янського НВК від 20.10.2021.

16:06 22.10.2021

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна нежитлової будівлі площею 396,6 кв. м, за адресою: Україна, 42400, Сумська область, смт Краснопілля, вул. Горького, 1.

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності, а саме:

14:22 12.10.2021

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна нежитлової будівлі площею 54,91 кв. м, за адресою: Україна, 42400, Сумська область, смт Краснопілля, вул. Горького, 4.

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності, а саме:

14:19 12.10.2021

Повідомлення про намір здійснити встановлення тарифів на послуги з виробництва та постачання теплової енергії, яка надається ТОВ «Енергобіопостач»

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130, ТОВ «Енергобіопостач» пропонує на розгляд розрахунок тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання для потреб установ і організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

15:48 01.10.2021

Краснопільська селищна рада доводить до відома громадян та юридичних осіб, що розпочато процедуру визнання безхазяйним наступного нерухомого майна:

1. Водопровід протяжністю 0,44 км по вул. Грабовського в с. Петрушівка Сумського р-ну Сумської обл.. 2. Башта Рожновського по вул. Грабовського в с. Петрушівка Сумського р-ну Сумської обл.-  1 шт. 3. Артезіанська свердловина по вул. Грабовського в с. Петрушівка Сумського р-ну Сумської обл. – 1 шт 4. Водозабірні колонки по вул. Грабовського в с. Петрушівка Сумського р-ну Сумської обл.- 2 шт. 5. Щит електрозахисту насосу свердловини по вул. Грабовського Сумського р-ну Сумської обл. – 1 шт.

14:21 17.09.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту «Інвестиційної програми ТОВ «Теплоенерго» виробництва, транспортування та постачання теплової енергії 2022р.

На виконання п.1., п.4. розділу V «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації», затвердженого наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 року №191, приказом по підприємству від 10.09.2021р. № 68затверджена Інвестиційна програма ТОВ «Теплоенерго» на 2022 рік.

08:49 10.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь