A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ВЗЯВ УЧАСТЬ В ЗАХОДАХ У ЗВ’ЯЗКУ З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 15.12.2017 09:24
Кількість переглядів: 926

Цього дня ми з глибокою шаною схиляємося перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській атомній електростанції, вклоняємося світлій пам’яті героїв, які врятували українську землю та, без перебільшення, увесь світ від поширення радіаційної загрози.

З нагоди відзначення цієї пам’ятної дати спочатку було проведено зустріч за участі районної спілки ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС з головами Краснопільської селищної ради Юрієм Яремчуком, районної ради Віталієм Савоненком та представниками служб району, які опікуються проблемами ліквідаторів. В ході зустрічі ліквідатори аварії мали змогу розповісти про їх проблеми, задати питання щодо пенсійного, медичного забезпечення та соціального захисту.

Далі у великому залі районного Палацу культури відбувся тематичний захід з нагоди вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

- В історії нашої держави є багато сторінок які показують, що наш народ є самовідданим, який має високе відчуття громадянського обов'язку та завжди готовий допомогти і захистити свою країну. Однією із таких подій є участь наших людей у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. В наших серцях назавжди залишиться пам`ять про співвітчизників, ліквідаторів тієї катастрофи, які закрили собою світ від атомного лиха. Спільними зусиллями ми маємо працювати над вирішенням питань медичного та соціального забезпечення учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, - зазначив Юрій Яремчук.

Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували тих, хто ціною власного життя врятували українську землю та, без перебільшення, увесь світ від поширення радіаційної загрози.

За самовіддане та бездоганне служіння українському народові, високий професіоналізм, мужність, проявлені під час виконання ліквідації наслідків аварії та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС грамотами були відзначені ліквідатори аварії Краснопільського району.

Після урочистої частини заходу пройшла невеличка концертна програма, підготовлена аматорами Краснопільського районного Палацу культури.

По закінченню заходу відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку "Землякам - ліквідаторам аварії на ЧАЕС".

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь