A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВШАНУВАЛИ ТРЕНЕРІВ, СПОРТСМЕНІВ, ДІЯЧІВ ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОГО РУХУ

Дата: 11.09.2017 09:38
Кількість переглядів: 1081

8 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту в приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості відбулось відзначення кращих тренерів, спортсменів, діячів фізкультурно-спортивного руху в районі та ветеранів спорту.

На урочистостях були присутні та виступили зі словами привітань та найкращих побажань голова Краснопільської селищної ради об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук, т.в.о. голови Краснопільської райдержадміністрації Сергій Хрупа та голова районної ради Віталій Савоненко.

Керівник об’єднаної громади Юрій Яремчук вручив сертифікат на 10000 грн. директору Краснопільської ДЮСШ Володимиру Мигалю. Грамотами районної ради та райдержадміністрації були нагороджені кращі представники спортивної галузі, ветерани.

- Дякую всім тренерам, спортсменам за те, що ви з честю та гідністю представляєте наш край на різних всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Наш обов’язок як влади – створювати всі належні умови для всебічного розвитку нашої молоді, задля продовження славних спортивних традицій Краснопільщини, - зазначив Юрій Яремчук.

Вшанування фізкультурного співтовариства супроводжувалось вокальними та хореографічними виступами вихованців районного центру дитячої та юнацької творчості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь