A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 16.11.2017 10:15
Кількість переглядів: 1181

При Краснопільському селищному голові об'єднаної територіальної громади Юрію Яремчуку відбулася нарада з завідуючими дошкільних навчальних закладів та директорами навчально-виховних комплексів селищної ради.

Під час засідання було обговорено ряд актуальних питань. Стосувалися вони організації харчування, встановлення плати для батьків за перебування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти, дотримання температурного режиму та виконання плану заходів по покращенню роботи закладів освіти на 2017-2018 роки.

- Сьогодні прийшов час коли ми маємо змінити стандарти та підходи до процесу навчання та виховання дітей. Поряд з цим, потрібно постійно тримати на контролі поточні питання, що стосуються харчування, оновлення матеріально-технічної бази, забезпечення закладів твердим паливом тощо, - підкреслив Юрій Яремчук.

Керівник об'єднаної громади звернув увагу присутніх на питанні залучення дітей дошкільного віку до проблем екології, шанобливого ставлення до навколишнього середовища, а особливо дотримання правил збирання та сортування твердих побутових відходів, що є запорукою забезпечення утримання території в належному санітарному стані, зменшення негативного впливу відходів на довкілля та здоров’я населення.

Присутні заслухали інформацію щодо виконання Закону України "Про дошкільну освіту", Інструкції з організації харчування дітей в ДНЗ, яку озвучила начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев'янченко.

- Нагальною проблемою залишається встановлення однакової вартості харчування дітей дошкільного віку по всіх закладах освіти об'єднаної територіальної громади, яку ми можемо мати вже з 2018 року, - зауважила начальник відділу освіти Краснопільської ОТГ.

Крім того, Лариса Дерев'янченко наголосила на необхідності постійного контролю за дотриманням температурного режиму в закладах освіти.

- На даний час ми маємо визначитися з пріоритетами розвитку освітньої галузі у 2018 році, працювати над створенням належних умов для дітей, вихователів та вчителів у навчальних закладах, - резюмував Юрій Яремчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь