A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА ДО САМОТОЇВКИ

Дата: 03.11.2017 10:36
Кількість переглядів: 1433

Спочатку керівник об'єднаної громади провів особистий прийом громадян, де жителями були порушені питання благоустрою, ремонту вуличного освітлення, вивезення твердих побутових відходів та розробки нового генерального плану села Самотоївка. Крім того, селян турбувало вирішення питання торгівельного обслуговування.

Далі Юрій Яремчук провів робочу зустріч з керівництвом СТОВ "Думівське". Зокрема було обговорено питання співпраці та участі товариства в соціально-економічному житті Самотоївського старостинського округу.

Питання покращення роботи закладів соціальної сфери, зміцнення їх матеріально-технічної бази порушувались під час візиту Юрія Яремчука до місцевої школи, дитячого садка та будинку культури.

Не вирішеним залишається питання реконструкції котельні Самотоївського ДНЗ. Наразі виготовлено проект та триває пошук джерел фінансування ремонту котельні.

Окремим пунктом візиту селищного голови був його візит до Самотоївської АЗПСМ, де наразі розпочато реконструкцію даху та триває поточний ремонт приміщення.

- Говорячи про даний об'єкт, то тут ми маємо якнайшвидше розпочати роботу лабораторії, яка буде обслуговувати жителів Самотоївського і Чернеччинського старостинських округів. Поряд з цим заклад буде доукомплектовано необхідним медичним обладнанням, певна робота буде проводитись в цьому, та продовжена в наступному році, - підкреслив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь