A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ СЬОМА СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 13.12.2017 11:20
Кількість переглядів: 791

12 грудня 2017 року під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулася сьома сесія Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади, у ході якої було прийнято 27 рішень порядку денного, які попередньо були детально опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Серед числа розглянутих питань, відповідно до норм Закону України «Про добровільне об`єднання територіальних громад» депутати селищної ради прийняли рішення про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ району закладів освіти та Краснопільського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у комунальну власність Краснопільської селищної ради.

Крім того, депутати внесли зміни до рішень селищної ради від 23.12.2016  "Про селищний бюджет на 2017 рік" та  від 10.08.2017 "Про селищний бюджет на 2017 рік" та затвердили положення про відділ освіти та відділ «Центр надання адміністративних послуг» Краснопільської селищної ради в новій редакції.

Також піл час засідання було розглянуто низку питань, що стосуються управління майном комунальної власності, затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо, надано матеріальну допомогу жителям громади.

Підбиваючи підсумки сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам за плідну працю, активність при обговоренні питань та закликав всіх присутніх до активної роботи з підготовки до наступної сесії.

- На наступну сесію ми маємо підготувати ряд важливих питань життєдіяльності нашої громади. Це зокрема затвердження стратегії, статуту, плану соціально-економічного розвитку та бюджету об'єднаної територіальної громади на 2018 рік. У новий рік ми мусимо входити із прийнятими відповідними рішеннями та бюджетом розвитку Краснопільської ОТГ, - резюмував Юрій Яремчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь