A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 25.09.2017 13:22
Кількість переглядів: 1121

21 вересня 2017 року відбулася чергова четверта сесія Краснопільської селищної ради. Головував на засіданні селищний голова Юрій Яремчук. У ході засідання було розглянуто 32 питання порядку денного, які попередньо були детально опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Це зокрема:

- Про передачу з комунальної власності Краснопільської селищної ради до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району майна навчальних закладів;

- Про визначення переможця конкурсу та затвердження протоколу № 4 на право оренди водогону селища Михайлівське Краснопільського району Сумської області та інші.

Крім того депутати розглянули питання про внесення змін до рішень селищної ради від 23.12.2016 «Про селищний бюджет на 2017 рік» та від 10.08.2017 «Про селищний бюджет на 2017 рік». Також внесено зміни до структури апарату Краснопільської селищної ради та її виконавчих органів.

З інформацією про хід виконання селищної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту на 2016-2018 роки виступив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату селищної ради Валерій Придатко. Зокрема він зазначив про необхідність створення та введення в експлуатацію до кінця 2018 року Центру безпеки громадян Краснопільської об’єднаної територіальної громади. З цією метою внесено пропозицію виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації задля створення Центру безпеки.

- Одним із основних наших завдань є забезпечення безпеки і правопорядку у початковому періоді функціонування об’єднаної громади, що включає в себе розроблення та забезпечення реалізації проекту по створенню Центру безпеки громадян, його ресурсне забезпечення тощо. При цьому при створенні центру безпеки громади можна розраховувати на суттєву підтримку з боку держави, – зазначив Юрій Яремчук.

У ході цієї сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо. Депутатами обговорено та затверджено ряд майнових питань та надано матеріальну допомогу жителям громади.

Загалом засідання четвертої сесії селищної ради пройшло злагоджено та організовано. По всіх питаннях, які виносилися на порядок денний, були прийняті відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь