A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ПРОЕКТ «ІНТЕГРАЦІЙНА ТА СТАБІЛІЗАЦІЙНА ПІДТРИМКА ШЛЯХОМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАСОБАМИ ІСНУВАННЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ТА НАСЕЛЕННЯ, ЩО ПОСТРАЖДАЛО ВНАСЛІДОК КОНФЛІКТУ В УКРАЇНІ»

Дата: 06.10.2017 13:47
Кількість переглядів: 1197

В рамках проекту «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні», який реалізується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової допомоги Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Громадська організація «Професійна Ліга соціальних працівників Сумщини» запрошує внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території Сумської області прийняти участь у додатковому тренінгу по самозайнятості з подальшим наданням гранту на максимальну суму 625 фунтів стерлінгів на розвиток власної самозайнятості Передбачається формування 1-ї групи по самозайнятості (25-30 осіб) для участі у дводенному навчальному тренінгу проведення якого заплановано на 12-13 жовтня 2017 року.

Участь у проекті передбачає наступні етапи:
ЕТАП І. ДВОДЕННИЙ ТРЕНІНГ за напрямком «Самозайнятість»
ЕТАП ІІ. ІНДИВІДУАЛЬНІ ТА ГРУПОВІ КОНСУЛЬТАЦІЇ - для кожного учасника проекту буде надано експерта для допомоги у формуванні бізнес-плану та підготовки до захисту, а також будуть проведені відповідні групові консультації.
ЕТАП ІІІ. ЗАХИСТ БІЗНЕС-ПЛАНІВ - коротка презентація бізнес-плану перед комісією МОМ, в результаті якої буде прийняте рішення про виділення гранту, відбудеться через 10-15 днів після тренінгу.
ЕТАП ІV. НАДАННЯ ГРАНТІВ - для учасників проекту, які успішно пройдуть захист, буде виділено грант для закупівлі обладнання.
Для участі у проекті необхідно заповнити анкету та надати копії відповідних документів (копії паспорту, ідентифікаційного коду, дійсної довідки ВПО).
Анкети для участі у Сумській області подаються за адресою: м. Суми, вул. Кузнечна, 2, офіс 101 з 9.00 до 17.00 за попереднім узгодженням за тел.: 066-051-50-89.
Контактна особа Станіслав Литвиненко.

Прийом анкет закінчується 10 жовтня 2017 року о 12.00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь