Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК: "СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ЗРОБИМО КРАСНОПІЛЬСЬКУ ОТГ СПРОМОЖНОЮ"

Дата: 18.11.2017 14:36
Кількість переглядів: 1400

Краснопільський селищний голова об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук провів робочу нараду з депутатами селищної ради, які представляють селище Краснопілля з питань визначення основних завдань та напрямів діяльності ОТГ у 2018 році.

Слід зазначити, що попередньо були проведені наради по розвитку старостинських округів об'єднаної громади з депутатами селищної ради, які представляють інші виборчі округи ОТГ.

- Одним із головних пріоритетів в наші роботі залишається залучення міжнародної допомоги, іноземних інвестицій та коштів державного бюджету України. Вже підготовлено та подано на Державний фонд регіонального розвитку в обласну державну адміністрацію комплексний проект по реконструкції стадіону "Колос", який в майбутньому планується перетворити в повноцінний спортивний дозвіллєвий комплекс для людей різної вікової категорії. Також маємо на меті подати проект по створенню комунального підприємства, який передбачає придбання необхідного обладнання для обслуговування населених пунктів об'єднаної громади, - зазначив Юрій Яремчук.

В ході наради було обговорено питання організації фінансового забезпечення Краснопільської ОТГ, формування бюджету на 2018 рік, визначення основних завдань та напрямів діяльності на наступний рік.

Крім того, депутати селищної ради піднімали питання вуличного освітлення, проведення заходів з благоустрою, збору твердих побутових відходів тощо.

В свою чергу очільник громади зазначив, що по селищу активно ведуться роботи по заміні ламп вуличного освітлення, яких вже поміняно близько 80 штук, і зараз стоїть завдання до кінця року повністю відновити освітлення там де воно працювало з перебоями.

- Поряд з цим продовжуються роботи по реконструкції центральної площі селища, облаштуванню скверу імені Л. Жаботинського. Також ведеться робота по розробці проекту реконструкції водомережі селища, що в свою чергу забезпечить безперебійне постачання питної води мешканцям Краснопілля, - повідомив керівник ОТГ. - Попереду на нас чекає багато завдань та викликів, проте спільними зусиллями та наполегливою працею можна побудувати спроможну громаду, - переконаний Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь