A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПЕРСПЕКТИВНІ СПОРТСМЕНКИ КРАСНОПІЛЬЩИНИ ОТРИМАЛИ СТИПЕНДІЇ ГОЛОВИ ОДА

Дата: 22.02.2018 15:14
Кількість переглядів: 912

Стипендія Сумської обласної державної адміністрації запроваджена з метою підтримки обдарованої молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти області, спрямована на стимулювання молодих людей на досягнення високих результатів у навчанні, спорті, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, мистецтві та літературі. Це винагорода за розум, Божу іскру та наполегливість.

Щорічну винагороду особисто від очильника області отримали 45 стипендіатів, серед них учениці 10 класу Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мартиненко Валерія та Мартиненко Єва, неодноразові переможниці та призерки обласних та Всеукраїнських змагань з лижних перегонів.

«Ця стипендія – інвестиція в майбутнє. Адже, сьогодні ми вшановуємо та відзначаємо винагородою молоду еліту Сумщини, яка ставить амбітні цілі і впевнено їх досягає. В умовах сучасного життя, що швидко змінюється, інтелект є найбільшою цінністю суспільства», – такими словами привітав присутніх голова облдержадміністрації  Микола Клочко.

Він наголосив на необхідності визнавати і відзначати перемоги молоді області та побажав учням впевненості у своїх силах і любові до рідної землі, закликав поважати батьків і не боятись помилок, адже це спосіб аналізувати свою роботу.

Тож, щиро вітаємо наших стипендіатів і бажаємо їм натхнення, успіхів у навчанні, ще вищих досягнень у спорті і в подальшому своїми успіхами і досягненнями прославляти нашу Краснопільщину!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь