A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ ЯКІСНОЮ ПИТНОЮ ВОДОЮ

Дата: 22.02.2018 15:22
Кількість переглядів: 894

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук провів нараду з в.о. старост старостинських округів об'єднаної громади, за участі начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Краснопільської селищної ради Інни Лісун, директора ТОВ "Теплоенерго" Миколи Супруна та начальника Краснопільської ЖЕД Григорія Маслюка з питань забезпечення населення якісною питаною водою та розробки відповідної Програми.

Забезпечення населення селищної ради якісною питною водою є однією з пріоритетних проблем, розв’язання якої необхідне для збереження здоров’я, поліпшення умов діяльності та підвищення рівня життя населення. Саме з цією метою відділом житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності розробляється Програма «Забезпечення населення якісною питною водою в достатній кількості» на 2018-2020 роки.

Метою Програми є покращення забезпечення населення Краснопільської селищної ради питною водою нормативної якості в межах науково обґрунтованих нормативів питного водопостачання; реформування та розвиток водопровідної мережі, об’єктів водовідведення, підвищення ефективності та надійності їх функціонування; поліпшення на цій основі стану здоров’я населення та оздоровлення соціально-екологічної ситуації на території об'єднаної громади.

Під час наради, присутні обговорили основні заходи реалізації відповідної Програми, джерела фінансування та строки її виконання.  

- Перш за все ми маємо привести у відповідність всю технічну документацію, що стосується сфери водопостачання та водовідведення. Далі вже приступити до практичного втілення завдань даної Програми в життя. Вона, зокрема, передбачає будівництво та реконструкцію водопровідних мереж, будівництво та реконструкцію артезіанських свердловин і ряд інших заходів спрямованих на підвищення рівня якості послуг та поліпшення санітарно-епідемічної ситуації щодо забезпечення питною водою населення Краснопільської громади, - зазначив Юрій Яремчук.

Так, у 2018 році заплановано провести наступні заходи:

- ремонт та будівництво водопровідної мережі в с. Хмелівка;

- реконструкція водопровідних мереж в смт Краснопілля;

- ремонт водопровідних мереж в смт Угроїди;

- придбання насосного обладнання для артезіанських свердловин в селах Чернеччина, Ясенок та Мозкове та ряд інших заходів передбачених Програмою.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь